ALS VASTGOEDBEHEERDER OF WONINGCORPORATIE ZIT JE OOK GOED BIJ YES-CO!

Met je eigen Yes-co systeem kan je al je objecten invoeren en publiceren naar je eigen website en diverse andere websites. Ook kan je relaties invoeren of huur- of koopcontracten maken. Verder bieden we je

  • (Object) Websites
  • Digitale media (brochures, object websites) via onze Factotum samenwerking
  • Digitaal Ondertekenen
  • Hypotheekberekenings software op de eigen (project)website
  • TheNextBid (open/gesloten biedingen of inschrijvingen) rechtstreeks gekoppeld met je (project)website

Meer weten? Kijk snel verder  en zie welke mogelijkheden het systeem biedt. Of vul dit contactformulier in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Nieuwsgierig geworden? Maak dan met onderstaand formulier meteen vrijblijvend je systeem aan.

VRAAG NU EEN ONLINE DEMO AAN

Standaard pakketten  – betaal alleen díe extra's die je gebruikt

Bekijk nu of het Yes-co systeem bij je past.  Vul het formulier in en we nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden en indien gewenst, een vrijblijvende online demo in te plannen!

DEMO AANVRAGEN

AVG *

WAT ONZE KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

“Als internationale makelaar zijn wij een groot voorstander van werken in de cloud. Open source applicaties spelen hierbij vaak een grote rol. Yes-co is een prima applicatie om te gebruiken werkt nagenoeg alle apparaten die wij gebruiken, waaronder de iPad, prima. Het systeem is zeer uitgebreid, wij gebruiken lang niet alles, maar dit is een kwestie van tijd.

Het pro actieve team achter Yes-co heeft een grote toegevoegde waarde. Het team denkt mee en er komen regelmatig updates. De uitrol van nieuwe releases verloopt altijd perfect, althans, zover wij als gebruiker dit zien en dat is een groot voordeel, omdat het pakket hierdoor altijd beschikbaar is en wij hebben nooit last van verstoringen. Incidenten die wij als gebruikers vinden worden altijd snel en adequaat opgepakt, wat echt een pluspunt is.”
 

Hotels and Properties | Fabian Leferink