ERVARINGEN

“Bedankt weer voor jullie supersnelle mega service. Voor ons niets anders meer dan YES-CO”

VAQS Makelaardij | John van Bussel, Makelaar

Onafhankelijk Makelaar

“Overzichtelijk en betrouwbaar pakket, makkelijk om mee te werken. Handige koppelingen en extra’s. Support van vakbekwame medewerkers.”

NVM | De Texelse Makelaars | Paul van Heerwaarden

Makelaar/taxateur/directeur

“Als internationale makelaar zijn wij een groot voorstander van werken in de cloud. Open source applicaties spelen hierbij vaak een grote rol. Yes-co is een prima applicatie om te gebruiken werkt nagenoeg alle apparaten die wij gebruiken, waaronder de iPad, prima. Het systeem is zeer uitgebreid, wij gebruiken lang niet alles, maar dit is een kwestie van tijd.

Het pro actieve team achter Yes-co heeft een grote toegevoegde waarde. Het team denkt mee en er komen regelmatig updates. De uitrol van nieuwe releases verloopt altijd perfect, althans, zover wij als gebruiker dit zien en dat is een groot voordeel, omdat het pakket hierdoor altijd beschikbaar is en wij hebben nooit last van verstoringen. Incidenten die wij als gebruikers vinden worden altijd snel en adequaat opgepakt, wat echt een pluspunt is.”

Hotels and Properties | Fabian Leferink

“Wij gebruiken Yes-co al jaren! Door het werken met Yes-co hebben we altijd ons kantoor op zak, en op elk moment inzicht in onze panden en relaties. Een prettig systeem, waarin je op eenvoudige manier al je zaken rondom je panden en klanten bij kan houden. Het biedt goede dossiervorming en de juiste tools om processen goed in te richten en automatiseren. Het systeem is op heel veel manieren uit te breiden en je betaalt alleen voor wat je echt gebruikt. Zo hebben we Yes-co op zo’n manier ingericht dat het echt bij ons bedrijf past. Bovendien is de Support heel betrokken. Snap je iets niet, dan wordt je snel en uitgebreid geholpen. Kortom: wij zijn heel enthousiast en kunnen Yes-co van harte aanraden”

Van Westrhenen Makelaardij | Karin Joosten

YES-CO IS TEVENS PREFERRED PARTNER VAN ERA NEDERLAND.