OVER ONS

Yes-co: real estate software innovators

Ons logo geeft meteen onze visie weer: het innoveren op het gebied van makelaars software! Dat is onze specialiteit en dat doen we graag. Wij zorgen voor een modern en altijd up-to-date systeem, waarbij we gebruik maken van de nieuwste technieken en mogelijkheden op software gebied.

Het beroep van makelaar is een mooi beroep. Een beroep waarmee je mensen bijstaat tijdens belangrijke stappen in hun leven, zoals het kopen of verkopen van een woning of het zoeken naar een nieuwe locatie voor hun groeiende bedrijf. Dit vergt van jou een hoop kennis, inzet en tijd. Tijd die je niet wilt besteden aan een ingewikkeld kantoor automatiseringssysteem. Dat begrijpen wij!

Precies daarom hebben we het Yes-co Open systeem ontwikkeld. Hiermee maken we het je zo gemakkelijk mogelijk en ondersteunen we je in je dagelijkse werk. Alles is overzichtelijk ingedeeld en makkelijk te vinden. Kom je er toch niet uit en heb je hulp nodig? Dan kan je ons vanuit je systeem een melding of verzoek doen of ons altijd bereiken via
036 – 523 84 55 of info@yes-co.nl

Ook bieden we webinars en trainingen aan om jou op maat te kunnen ondersteunen.

Yes-co Open: hou het simpel door de juiste techniek!