Ontdek

Ontdek een greep uit de vele mogelijkheden van het Yes-co Open systeem

Nationale Woningbond

Op Woningbond.nl tref je hét nieuwe woningplatform voor consumenten waar de makelaar centraal staat!

Zo’n platform werken we bij Yes-co natuurlijk graag aan mee. Daarom staan al jouw objecten in Yes-co, nu gratis op Woningbond.nl. Wanneer je een object naar één van je geactiveerde marketingkanalen publiceert, wordt deze automatisch ook meteen doorgezet naar de website van de de Nationale Woningbond.
Hier krijgt het object een prachtige presentatie, met allerlei extra informatie, zoals een gratis duurzaamheidsprofiel bijvoorbeeld. En wanneer je Yes-co makelaar bent, wordt je ook nog eens gratis gevonden in de makelaarzoeker tool!

Controleer je vermelding
Bekijk jouw vermelding op de makelaarzoeker. Wil je de vermelding aanpassen, geef dat dan door via deze link.

Project beheer

Met onze Nieuwbouw Project module, kan je als projectontwikkelaar of makelaar eenvoudig al je nieuwbouwprojecten beheren. Vanuit Yes-Co werk je volledig ge-automatiseerd en efficiënt samen met alle partijen: ontwikkelaar, makelaar en consument.

Bespaar jezelf een hoop werk en gebruik de slimme koppeling met Gateway Nieuwbouw om met één druk op de knop Nieuwbouw Projecten je systeem binnen te trekken of te delen met de makelaar. Voor het uitponden van huurcomplexen, kun je de Bestaande Bouw Project module gebruiken.

Met slimme extra’s zoals het automatisch toekennen van dossier-,  archief- en sleutelnummers of de overzichten van je geïnteresseerden, optanten en de status van bouwnummers, hou je gemakkelijk overzicht over al je projecten.

En wil je nog een stapje verder, dan kunnen wij ook je project website verzorgen, je ondersteunen met digitaal ondertekenen of onze koppeling met TheNextBid (via een widget te integreren op je project website).

Je overzicht van projecten in het Yes-co Makelaars CRM

Publiceren naar verschillende marketing kanalen

Via Yes-co is het mogelijk om je object naar diverse marketing kanalen (incl. je eigen website) te publiceren. Per object heb je de mogelijkheid te kiezen naar welke kanaal je wilt publiceren of om in 1x naar alle gekoppelde kanalen te publiceren of om in 1x te kunnen intrekken of afmelden.

Via de App Market van het systeem kan je zelf de gewenste kanalen activeren of weer deactiveren. Hier komen regelmatig nieuwe koppelingen en kanalen bij.
Een greep uit het aanbod:

 • Nationale Woningbond
 • Huislijn
 • MijnHuiszaken
 • NVM Tiara Wonen/Funda
 • NVM Tiara BOG / Funda-in-Business
 • Jaap.nl
 • Pararius
 • Ventu
 • Realnext
 • MVA
 • en nog veel meer….
Enkele van de vele portalen waarmee het Yes-co Makelaars CRM kan uitwisselen

Relatie beheer

Met Yes-co hou je overzicht op al je relaties door de koppeling van je relaties aan je objecten, maar ook door specifiek te kunnen zoeken op soorten relaties (kopers, verkopers, optanten etc) en het toekennen van tags aan relaties.

Met onze Mailchimp koppeling, kun je gemakkelijk al je relaties in Mailchimp laten binnenkomen en ze emailingen versturen.

Door te klikken op het telefoonnummer van de relatie kan je ze via Skype of VOIP systemen automatisch bellen.

Bij iedere relatie heb je weer een overzicht van alle gekoppelde objecten, dossieritems en afspraken. Met onze notificatietools blijf je op de hoogte van verjaardagen van relaties of andere belangrijke data zoals het verlopen van identificatie. En met onze AVG-tool kan je makkelijk aangeven hoe lang je de relatie of bijbehorende dossieritems wilt bewaren en kan je gemakkelijk in 1x alle verlopen dossieritems of relaties verwijderen.

Yes-co denkt met je mee!

Je overzicht van relaties in het Yes-co Makelaars CRM

Agenda

Met de geïntegreerde agenda kun je vanuit je relaties of objecten makkelijk afspraken maken, bevestigen per mail of wijzigen. De gegevens van de relatie en/of het object worden automatisch aan de afspraak gekoppeld, alsmede eventuele opmerkingen bij het object. Zo vergeet je niets belangrijks!
Verstuur automatisch herinneringen per email en/of SMS aan degene met wie je de afspraak hebt. Je bepaalt zelf welke collega’s jouw agenda kunnen zien en/of bewerken, zoek gemakkelijk binnen de afspraken en exporteer of print deze, maak zelf verschillende afspraak types aan en bepaal zelf je kleur binnen de agenda. Het mooie is dat de agenda volledig schaalbaar op mobiele telefoons te gebruiken is. Zo mis je nooit meer een belangrijke afspraak!

E-mail

Vanuit het systeem kun je e-mailen naar  je relaties en/of naar gebruikers(groepen). Maak je dossiers compleet door ook je inkomende e-mail bij een relatie en/of project te koppelen of te tonen zodat je dossier volledig is. Vergeet niet je beveiligingsinstellingen aan te passen!

Voor mailingen hebben we een koppeling met Mailchimp. In dit programma kan je de mooiste nieuwsbrieven versturen en de statistieken volgen. Je relaties kunnen automatisch in Mailchimp ingelezen worden

E-mail versturen in het Yes-co Makelaars CRM

Collegiaal Aanbod

Ben je NVM-makelaar, dan kan je gebruik maken van onze real-time Collegiale Overzichten,  zodat kan zien wat je collega makelaars (nu of in het verleden) hebben aangemeld, verkocht, verhuurd of ingetrokken. Hierbij kan je specificeren naar allerlei variabelen.

Maak een werkgebied aan van gemeentes waarbinnen je standaard wilt zoeken, of voer een plaats in om hier buiten te zoeken. Stel filters in voor zoekopdrachten die je vaak doet en bespaar tijd.

Door het activeren van de Referentieobjecten App, krijg je bij het aanmaken van verkoop- of taxatie objecten meteen een overzicht van alle koop/huur transacties binnen dat betreffende postcodegebied, van de afgelopen vier jaar. Hierdoor hoef je niet meer separaat op zoek te gaan en heb je snel alle benodigde gegevens bij de hand. Makkelijk bij een in verkoop name gesprek of voor een taxatie!

En wil je het jezelf helemáál gemakkelijk maken, zet dan in de App Market de ‘Collegiale Mutatiemails Bog en/of Wonen‘ aan! Hiermee krijg je netjes iedere ochtend netjes in je email inbox alle mutaties binnen jouw werkgebied van de afgelopen 24 uur.  Scheelt een hoop zoekwerk…

VastgoedPro en VBO makelaars kunnen het collegiale aanbod van hun eigen branchevereniging inzien.

Collegiaal overzicht in het Yes-co Makelaars CRM

Meer leads met het Woningwaarderapport!

Met het voor de consument gratis Woningwaarderapport op je website of social media, geneer je extra leads. En het mooie is, dat deze meteen je Yes-co systeem binnenkomen!

Consumenten vullen hun gegevens en de gegevens van de woning waarvan ze de waarde willen weten in en krijgen per omgaande een mooi en up-to-date woningwaarderapport toegezonden per mail.

Om eenvoudige meer leads te generen maken wij een button voor op je eigen website of social media kanalen. Via deze button wordt de consument naar een unieke landingspagina geleidt waar hij gratis het woningwaarderapport kan bestellen. Deze landingspagina heeft jouw eigen design en gegevens.
Zie hier een voorbeeld.

Helemaal op maat gemaakt voor Facebook en LinkedIn.
Haal meer klanten uit uw social media relaties!

Tarieven:
gratis voor de consument
€50,- per maand (incl. op maat gemaakte landingspagina) + 20 rapporten

Daarna €2,95 per rapport

Factotum Mediamanager

Door onze samenwerking met Factotum, bieden zij voor Yes-co klanten speciale tarieven aan. Met de Factotum koppeling kan je snel, gemakkelijk en goedkoop al je print en digitale media (brochures, buurtmailingen of projectwebsites) rechtstreeks vanuit je Yes-co systeem bestellen.

Samenwerken met je klant

Met MijnHuiszaken kan jij op een unieke, makkelijke en betrouwbare manier, (online) samenwerken met jouw klant. Zo kan je met één druk op de knop, over en weer documenten en afspraken delen, zonder nog te hoeven mailen of te up- of downloaden. Dat scheelt jullie beiden veel tijd. Zo kan jij je bezighouden met dat waar je echt goed in bent: makelen en adviseren. Alles wat de klant met jou deelt, komt rechtstreeks je Yes-co systeem binnen. 

 • Op ieder moment alle zaken rondom de woning inzichtelijk
 • Hypotheek berekeningssoftware
 • Zoeken en vinden van woningen & zoekprofielen opslaan
 • Ontvangen van realtime woningaanbod
 • Zoeken en vinden van makelaars en hypotheekadviseurs
 • Klant kan digitaal de Lijst van Zaken en Vragenlijst invullen
 • Over en weer documenten (bijvoorbeeld ID bewijzen) en foto’s delen
Hypotheek berekenen via het MijnHuiszaken systeem

Je eigen website

Toe aan een nieuwe, moderne website? Deze kunnen wij volgens onze speciale module (optie uit twee thema’s: thema A en thema B) snel voor je maken! De website wordt in jouw huisstijl gemaakt en door ons voor je ingericht. Hierbij heb je ook de mogelijkheid om de volledige hosting & support door ons te laten doen, zodat je hier helemaal geen omkijken meer naar hebt!

Enkel voorbeelden van Yes-co WordPress websites

Digitaal ondertekenen

Vergeet het omslachtige proces van een contract ondertekenen. Nooit meer printen, pagina-voor-pagina ondertekenen, scannen en versturen!
Door digitaal ondertekenen wordt het volledige proces geautomatiseerd. Je kan alle contracten op deze manier laten ondertekenen: van Opdracht tot Dienstverlening tot en met het huur- of koopcontract.

Via Yes-co beschik je over verschillende onderteken niveau’s: van de muishandtekening voor simpele formulieren tot en met de meest geavanceerde manier: de iDin ondertekening. Hierbij wordt de identiteit van de ondertekenaar via zijn bank gecontroleerd door hem te laten inloggen voor internetbankieren. Doordat de ondertekenaar zich bij het openen van zijn bankrekening geïdentificeerd heeft bij de bank, weet je zeker dat je met de juiste persoon te maken hebt. Makkelijk, veilig en vertrouwd.

Het ondertekenproces kan je real time via je Yes-co systeem. Zo zie je precies wie het document al heeft ontvangen, geopend of ondertekend heeft. Vergeet iemand te ondertekenen? Dan stuurt het systeem hen een automatische herinnering. Na volledige ondertekening wordt het ondertekende contract automatisch naar alle betrokken partijen gestuurd en vind jij het terug bij het betreffende object of de relatie(s) in je Yes-co systeem. Zo simpel kan het zijn…  

Digitaal opleveringsrapport

Met het digitale opleveringsrapport bespaar je jezelf een hoop tijd en moeite! En het is een mooi stukje kantoormarketing naar je klanten.

Tijdens een oplevering kan je meterstanden noteren en daarvan foto’s maken, je kan foto’s maken van eventuele gebreken en daarbij opmerkingen en/of verdere afspraken noteren. De aanwezige kopers/verkopers ondertekenen ter plekke digitaal in jouw scherm, waarna je de optie krijgt het gegenereerde PDF rapport meteen naar alle partijen te mailen.

Het ondertekende rapport wordt ook meteen bij het object onder ‘Dossier’ in je Yes-co systeem geplaatst. Nog voordat jij weer terug bent op kantoor!

Geïntegreerde Wwft checks

Net als andere poortwachters hebben ook makelaars en vastgoedbeheerders verplichtingen in het kader van de Wwft en Sanctiewet.

Yes-co heeft hiervoor als enige makelaarssoftware systeem, een volledig geïntegreerde oplossing van CDD on Demand.

Zo kan jij snel & gemakkelijk klanten screenen en controleren en aan je verplichtingen voldoen. De checks start je simpelweg met één druk op de knop bij de betreffende relatie. Het resultaat van de controle komt in de vorm van een gewaarmerkt PDF document, weer netjes terug in je systeem bij de betreffende relatie. Daarmee voldoe jij volledig aan je Wwft plicht.

Yes-co ontzorgt en ondersteunt je maximaal!

Facturatie

Je kan gebruik maken van de app Factuurregels, zodat je per relatie of object de kostenposten kunt bijhouden en deze vervolgens naar je eigen boekhoudprogramma kunt exporteren. Uiteraard kun je bijhouden welke factuurregels reeds geëxporteerd zijn.

Extra diensten

Via het tabje Extra Diensten, kan je je basissysteem helemaal naar eigen wens en inzicht verder inrichten en uitbreiden met allerlei functionaliteiten. Je kan deze functionaliteiten per maand activeren of weer deactiveren als je ze toch niet nodig hebt. Aan jou de keus!

De app market waarin allerlei extra mogelijkheden terug te vinden zijn van het Yes-co Makelaars CRM

Maak nu je eigen systeem aan

Geen contract – geen opstartkosten – betaal alleen wat je gebruikt

Probeer nu het Yes-co systeem geheel vrijblijvend en zonder kosten uit. Vul het formulier in en we mailen je login-gegevens. Je kan dan gelijk aan de slag!

Besluit je toch niet verder te gaan in ons systeem? Laat het ons weten en we verwijderen je systeem.

Tips bij het aanmaken van het systeem

 1. Het is belangrijk, i.v.m. activatie en inrichting, dat je de bedrijfs- en contactgegevens volledig invult.
 2. Veel plezier!

Aanmaken Yes-co Open

Je zal dit gebruiken om in te loggen.