Startende makelaars

Ben jij een startende makelaar en op zoek naar een CRM-systeem?

Dan zit je goed bij Yes-co!

Ben jij een startende makelaar en op zoek naar een CRM-systeem?
Dan zit je goed bij Yes-co!
Ons basissysteem kun je namelijk helemaal gratis gebruiken. Hiermee kun je jouw objecten en relaties invoeren, documenten uploaden of met behulp van templates genereren en e-mails versturen en ontvangen (d.m.v. e-mail synchronisatie). Je kunt dit helemaal naar wens verder inrichten met je eigen bedrijfskleur en -logo, email en brief templates en diverse gratis en betaalde apps uit de App Market.

Pas met publiceren van objecten (Huislijn, Funda, Marktplaats, Pararius, Eigen website) of activeren van betaalde apps, ga je betalen!
Ook hierbij maken we het je makkelijk: je kunt kiezen uit pre-paid met iDeal (vrijblijvend) of post-paid (jaarcontract, waarbij je maandelijks achteraf gefactureerd wordt voor je daadwerkelijk gemaakte kosten).

Meer weten? Kijk snel verder en zie welke mogelijkheden het systeem biedt. Of vul dit contactformulier in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Nieuwsgierig geworden? Maak dan met onderstaand formulier meteen vrijblijvend je systeem aan.

Besluit je toch niet verder te gaan in ons systeem? Laat het ons weten en we verwijderen je systeem.

Yes-co Makelaars CRM werkt op verschillende apparaten

Aanmaken Yes-co Open

Je zal dit gebruiken om in te loggen.
Wat onze klanten over ons zeggen

“Bedankt weer voor jullie supersnelle mega service. Voor ons niets anders meer dan YES-CO”

“Overzichtelijk en betrouwbaar pakket, makkelijk om mee te werken. Handige koppelingen en extra’s. Support van vakbekwame medewerkers.”

“Als internationale makelaar zijn wij een groot voorstander van werken in de cloud. Open source applicaties spelen hierbij vaak een grote rol. Yes-co is een prima applicatie om te gebruiken werkt nagenoeg alle apparaten die wij gebruiken, waaronder de iPad, prima. Het systeem is zeer uitgebreid, wij gebruiken lang niet alles, maar dit is een kwestie van tijd.

Het pro actieve team achter Yes-co heeft een grote toegevoegde waarde. Het team denkt mee en er komen regelmatig updates. De uitrol van nieuwe releases verloopt altijd perfect, althans, zover wij als gebruiker dit zien en dat is een groot voordeel, omdat het pakket hierdoor altijd beschikbaar is en wij hebben nooit last van verstoringen. Incidenten die wij als gebruikers vinden worden altijd snel en adequaat opgepakt, wat echt een pluspunt is.”