Grote makelaarskantoren

Ben jij een groot makelaarskantoor en op zoek naar een CRM-systeem?

Dan zit je goed bij Yes-co!

Ook als groot makelaarskantoor (met eventueel meerdere vestigingen) zit je goed bij Yes-co!

Ons CRM-systeem geeft je volledige hulp en ondersteuning in de dagelijkse running van je hele kantoor. Mooi bijkomstigheid is dat je in ons systeem met diverse vestigingen (allen met hun eigen NVM-nummer) en toegangsniveau’s kan werken en toch overkoepelend overzicht kan bewaren). Door diverse slimme koppelingen kun je alles doen, van het versturen van e-mailingen tot en met het maken en beheren van je brochure templates, maar ook je facturatie.


Meer weten? Kijk snel verder en zie welke mogelijkheden het systeem biedt. Of vul dit contactformulier in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Nieuwsgierig geworden? Maak dan met onderstaand formulier meteen vrijblijvend je systeem aan.

Besluit je toch niet verder te gaan in ons systeem? Laat het ons weten en we verwijderen je systeem.

Tips bij het aanmaken van het systeem

  1. Het is belangrijk, i.v.m. activatie en inrichting, dat je de bedrijfs- en contactgegevens volledig invult.
  2. Veel plezier!
Yes-co Makelaars CRM werkt op verschillende apparaten

Aanmaken Yes-co Open

Je zal dit gebruiken om in te loggen.
Wat onze klanten over ons zeggen

“Bedankt weer voor jullie supersnelle mega service. Voor ons niets anders meer dan YES-CO”

“Overzichtelijk en betrouwbaar pakket, makkelijk om mee te werken. Handige koppelingen en extra’s. Support van vakbekwame medewerkers.”

“Met behulp van de Yes-co software hebben wij onze bedrijfsprocessen helder in beeld. Door de toepassing van Yes-co software kunnen we meer met minder mensen.”

“Yes-co is het meest toekomstgerichte pakket op de markt. Yes-co biedt de beste basis om de makelaarsdiensten op uit te breiden.”

“Slagvaardige en innovatieve software gemaakt om de kansen in een steeds veranderende woningmarkt te benutten. Bovendien zijn de mensen van Yes-co toegankelijk. De lijnen zijn kort, ze kennen hun relaties.”

“Als internationale makelaar zijn wij een groot voorstander van werken in de cloud. Open source applicaties spelen hierbij vaak een grote rol. Yes-co is een prima applicatie om te gebruiken werkt nagenoeg alle apparaten die wij gebruiken, waaronder de iPad, prima. Het systeem is zeer uitgebreid, wij gebruiken lang niet alles, maar dit is een kwestie van tijd.

Het pro actieve team achter Yes-co heeft een grote toegevoegde waarde. Het team denkt mee en er komen regelmatig updates. De uitrol van nieuwe releases verloopt altijd perfect, althans, zover wij als gebruiker dit zien en dat is een groot voordeel, omdat het pakket hierdoor altijd beschikbaar is en wij hebben nooit last van verstoringen. Incidenten die wij als gebruikers vinden worden altijd snel en adequaat opgepakt, wat echt een pluspunt is.”