Blog

Deze afgelopen periode was met alle thuisblijvers en thuiswerken, anders dan normaal.
We hopen dat Yes-co jou in ieder geval de maximale vrijheid geboden heeft om te werken wáár en wannéér jij dat wilde. Werken 2.0: powered by Yes-co!

En terwijl jij vakantie aan het vieren was, hebben wij hard doorgewerkt aan onderstaande functionaliteiten.

MijnHuiszaken aanpassingen

We hebben recent een aantal aanpassingen aan de MijnHuiszaken omgeving gedaan, waardoor je er weer een aantal mogelijkheden bij hebt.

Zoekers:
Het is nu mogelijk om in 1 zoekprofiel, tegelijkertijd te zoeken op meerdere plaatsen/wijken/buurten/straten. Uiteraard blijft het ook mogelijk om meerdere verschillende zoekprofielen aan te maken.

Extra dienstem toegevoegd:
Consumenten kunnen nu een bouwkundige keuring (via RNBI) en een gratis duurzaamheidsprofiel bij de woningen bestellen.

Aankoop gedeelte:
Je kan nu ook geïnteresseerden bij een Verkoopobject toegang geven tot MijnHuiszaken. Als makelaar kan je per dossier item aangeven met wie je dat wilt delen: de verkoper of de geïnteresseerde.
Wanneer je dit met een geïnteresseerde deelt, krijgt deze een email met daarin een linkje naar het object (en het aanmaken van een wachtwoord voor een account als ze die nog niet hebben). Na het inloggen heeft de geïnteresseerde het icoontje ‘Aankoop’ er bovenin bij, waaronder het betreffende object hangt en waarbij hij de door jou met hem gedeelde documenten en informatie kan zien of producten en diensten kan bestellen.

Hierdoor bespaar jij jezelf weer een hoop heen & weer gemail…. en bijkomend voordeel is dat jij voor hun de gekoppelde makelaar bent, dus alle vragen die ze hebben of (aankoop)diensten die ze willen afnemen, komen weer bij jou uit!
Geïnteresseerden kunnen ook een hypotheekberekening maken en bij vragen contact opnemen met de gekoppelde hypotheekadviseur. Dus ook hier weer een mooie extra lead!
Kosten: éénmalig €5 per object

Systeem aanpassingen

Het is nu mogelijk om Word docx documenten snel om te zetten naar PDF. Makkelijk voor het digitaal ondertekenen of delen in MijnHuiszaken. Wel eerst even aanzetten in de App Market!  Lees meer

We hebben het digitaal ondertekenen van aktes nu nóg makkelijker voor je gemaakt! Naast dat het véél goedkoper is om dit via je Yes-co systeem te doen dan rechtstreeks bij de NVM (waar ze €15 per ondertekening rekenen…), is het ook nog eens een stuk makkelijker! Want wanneer je nu via de automatische akte wizard, een koop- of huurakte opmaakt, staan standaard de veldcodes voor je gekoppelde relaties al in het document. Lees meer

Bij collegiale wonen zoekresultaten is een extra kolom ‘Kenmerken‘ toegevoegd, met daarin:

 • woonoppervlak 
 • perceeloppervlak
 • inhoud
 • bouwjaar

Bij collegiale BOG zoekresultaten is ook een extra kolom ‘Kenmerken’ toegevoegd, met daarin:

 • kantoor oppervlakte (kantoorruimte)
 • bedrijfshal oppervlakte (bedrijfsruimte)
 • verkoop vloer oppervlakte (horeca)
 • oppervlakte (horeca)
 • winkelruimte oppervlakte (winkelruimte)
 • frontbreedte (winkelruimte)
 • bouwjaar

Nieuw in de App Market!

Ook hebben we er weer een paar leuke apps voor jullie bij:

HuurwoningenNederland
Plaats je vastgoed GRATIS op HuurwoningenNederland.
HuurwoningenNederland is een platform met de focus op de stad van jouw aanbod, ze hebben per stad een aparte website, zodat jouw woningen het beste bereik hebben! Bekijk op huurwoningennederland welke stadswebsite(s) er al zijn. Staat jouw stad er niet tussen? Dan maken ze deze speciaal voor je!

Yisual
Met Yisual maak je doeltreffende vastgoedpromoties.
Denk daarbij aan een brochure, een raampresentatie of buurtmailing. Dit kan in eigen huisstijl of via kant-en-klare templates. Benieuwd naar wat er allemaal kan? Kijk op http://www.yisual.com

Trainingen

Is je Yes-co kennis na de vakantie misschien wat weggezakt? Of wil je meer gaan doen met het systeem, maar weet je niet hoe? Volg dan dit najaar één van onze trainingenKlik hier voor meer informatie en om je op te geven.

Na het inventariseren van de belangstelling, zullen we z.s.m. definitieve data inplannen!