Blog

Yes-co zet makelaars op het spoor van Cloud Computing. Immers vandaag al kunnen makelaars en vastgoed professionals profiteren van de enorme (financiële) voordelen van Cloud services. Zo organiseert Yes-co regelmatig webinars over het gebruik / voordelen van Google Apps (een cloud service) maar ook Yes-co zelf is een cloud-service. CRM software die altijd en overal toegankelijk is via je webrowser. Goed dat er inmiddels, zie hieronder, een cijfer aan mogelijke besparing  door cloud computing gekoppeld is …. daar wil je als makelaar toch ook een graantje van mee pikken?

Als bedrijven cloud computing op grote schaal omarmen, kan dit de vijf grootste economieën binnen de Europese Unie jaarlijks 177,3 miljard euro opleveren, tot aan 2015.

Dat blijkt dinsdag uit een onderzoek van het Centre for Economics and Business Research (CEBR), uitgevoerd door IT-bedrijf EMC. Bovendien kan cloud computing 2,4 miljoen extra banen genereren.

In absolute getallen zou cloud computing Duitsland het meeste opleveren, namelijk 49,6 miljard euro per jaar. Op de tweede plaats komt Frankrijk, gevolgd door Italië, het Verenigd Koninkrijk en Spanje.

Leningen

“De jaarlijkse opbrengsten zijn voldoende om de leningen te dekken die verschaft zijn aan landen die door de schuldencrisis in de problemen zijn geraakt, zoals Ierland en Griekenland