Blog
Een woning zoeken in het MijnHuiszaken systeem voor de consument

MijnHuiszaken is een persoonlijke, beveiligde omgeving die je je klant kan aanbieden (via een linkje of inlogbutton op je website), waarin hij allerlei zaken kan regelen en bijhouden. Bijvoorbeeld het berekenen van een hypotheek of een (daarbij passende) woning zoeken met eventueel de te verwachten maandlasten. Ook kan hij een zoekprofiel aanmaken en via pushberichten alerts ontvangen bij nieuw aangemelde woningen of bij als favoriet opgeslagen woningen (bijvoorbeeld bij prijswijzigingen. (let op: voor die zoekersgedeelte moet er wel een NVM-makelaar gekoppeld zijn!)
Verder kan de klant woning gerelateerde producten of -diensten bestellen.

Naast dit ‘Aankoop/Zoekers gedeelte’ heeft MijnHuiszaken ook een ‘Verkoop gedeelte’, waarin de klant digitaal documenten kan invullen (zoals de NVM Vragenlijst of Lijst van Zaken) of documenten en/of foto’s met jou kan delen. Na afronding komen deze rechtstreeks je Yes-co systeem bij de woning binnen. Alle met jou gedeelde documenten, komen ook op de Intro Page van je Yes-co systeem binnen zodat je ze makkelijk aan het project of de relatie kan koppelen.

Omdat jij als makelaar en/of hypotheekadviseur aan deze omgeving gekoppeld bent, ben je altijd maar één muisklik van je klant verwijderd en blijf je tijdens het hele proces van oriënteren t/m aan- of verkopen van je klant (de zogenaamde ‘klantreis’) dus altijd in beeld! Lees meer op de speciale site.

Prijzen

Bekijk hier de prijzen