Blog
Internet is niet meer uit de wereld van de makelaardij weg te denken. Maar wat vandaag nog ‘hot’ is, kan morgen al weer achterhaald zijn. Om als makelaar succesvol te zijn en te blijven, is het belangrijk datgene wat goed werkt te behouden en tegelijkertijd creatief in te spelen op nieuwe ontwikkelingen. Als CRM-leverancier, stellen wij alles in het werk om onze klanten daarbij te ondersteunen door zelf op markt veranderingen te anticiperen. Zo hebben Yes-co en O.M.A besloten om de makelaarssoftware samen verder te ontwikkelen. De samenwerking is ingegeven door de gezamenlijke wens om klanten nog meer mogelijkheden te bieden. In het Yes-co systeem worden OMA functionaliteiten geïntegreerd waardoor het beste van de 2 systemen samenkomt.

Het systeem

De kracht van het Yes-co systeem is onder andere dat deze webbased (‘in de cloud’) en zeer flexibel en intuïtief is. Je hebt de mogelijkheid overal toegang tot je systeem en dossiers te verkrijgen. We noemen een aantal andere sterke punten van het systeem:

App market

Door het activeren of deactiveren van modules (Apps) heb je de mogelijkheid om het systeem naar eigen wens in te richten. Dit betekent dat jij de keuze hebt. Het prijsmodel sluit hierop aan. Er zijn geen vaste maandelijkse abonnementskosten. Het basis systeem is gratis, je betaalt alleen voor het aanmelden per dossier en de Apps die je afneemt.

Online agenda

Je hebt de beschikking over een online agenda met mogelijkheid deze ook op je mobiel te gebruiken.

Samenwerken met derden

Bij een project (dossier) biedt het systeem de mogelijkheid tot online samenwerken met interne en externe makelaars. In de toekomst kan ook met andere externe partijen, bijvoorbeeld de notaris, fotograaf, opdrachtgever, snel en gemakkelijk online samengewerkt worden.

Formulieren vanaf de website

Het is mogelijk om vanaf een willekeurige website responseformulieren te versturen die in je eigen systeem binnenkomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan contactformulieren of bezichtigingsaanvragen. Hierdoor kan je gemakkelijk van leads relaties maken. Als een relatie nog niet bekend is wordt deze als nieuwe relatie aangemaakt. Daarnaast kan er aan de betreffende relatie of dossier automatisch doelgroepen/tags gehangen worden.

Het huidige OMA systeem blijft voorlopig gewoon bestaan en beide bedrijven blijven voorlopig onder de eigen naam werkzaam. OMA functionaliteiten worden in de toekomst steeds meer geintegreerd met het Yes-co systeem.