Blog

Faster Forward combineert haar toepassingen voor financiële dienstverlening met de makelaardij software van Yes-co binnen één systeem. Hierdoor is Elements de ideale oplossing voor iedere makelaar die makelaardij met hypotheken en verzekeringen combineert.

Makelaardij & All Finance administratie in één systeem

Het opvoeren van panden en appartementen (bestaand, nieuwbouw en BOG), maar ook automatische zoekopdrachten in collegiaal aanbod en historie, collegiale overzichten en publicatie op Funda.nl en andere grote huizensites zijn standaard functionaliteiten van Yes-co. Faster Forward Elements combineert dit alles met haar uitgebreide klantrelatiebeheer functionaliteiten zoals het opvoeren van hypotheek-, en verzekeringsproducten in hetzelfde CRM-dossier, proactief klantbeheer, facturatie en een unieke proces manager.

Elements, efficiënt en effectief

Doordat zowel de makelaarsactiviteiten als die van de financieel dienstverlener binnen één dossier zichtbaar zijn, kan de synergie tussen beide beroepsgroepen optimaal benut worden. Het is direct zichtbaar of een verkoper ook in gesprek is met de adviseur . Daarnaast kan praktisch alle communicatie met de relaties in het dossier automatisch gegenereerd en op het juiste moment verzonden worden. Bovendien bevat Elements alle hulpmiddelen voor het opbouwen en in stand houden van een goede relatie met de klant. Met behulp van de marketingtools is het mogelijk om de klanten en prospects met slechts een paar handelingen van gepersonaliseerde informatie te voorzien.

André van Nieuwenhuijzen, algemeen directeur Faster Forward, kijkt uit naar de intensieve samenwerking tussen beide partijen: “Dit is voor ons het uitgelezen moment om de krachten te bundelen en de samenwerking te formaliseren. Samen bieden wij de moderne makelaar een unieke online oplossing waarbij het beste van de twee software applicaties wordt gecombineerd”

Reinier van Westrhenen, Commercieel directeur Yes-co, sluit zich hierbij aan: “We zijn heel blij met de samenwerking omdat we hiermee als eerste in Nederland een gecombineerde makelaars, hypotheken en verzekeringssysteem systeem aanbieden. Iets wat tot voor kort gewoonweg nog niet mogelijk was. Dit biedt voor gebruikers enorm veel toegevoegde waarde.”